Ingvars Trä Design

Norrbottens län

Information

660108-XXXX är organisationsnummer för företaget Ingvars Trä Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingvars Trä Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Övertorneå som är den kommunen som Ingvars Trä Design finns i.

Ingvars Trä Design har varit registrerat sedan 2001-02-12 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingvars Trä Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-16.

Ingvars Trä Design är och det finns flera bolag i Övertorneå som också är .

Firmatecknare för Ingvars Trä Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ingvars Trä Design så kan ni göra det på telefon genom 070-2466202 eller genom brev på följande adress:

Design och formgivning av träprodukter. Konsultverksamhet avseende utbildning och produktion inom träbranschen. Tillverkning och försäljning av möbler. Bygg och inredningssnickerier.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingvars Trä Design och det är Ylitalo, Sven Ingvar som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,