Hietaniemi Bete Ekonomisk förening

Norrbottens län

Information

I Övertorneå finns det ett Ekonomisk förening som heter Hietaniemi Bete Ekonomisk förening. Det finns flera verksamheter som liknar Hietaniemi Bete Ekonomisk förening i Norrbottens län. Övertorneå är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hietaniemi Bete Ekonomisk förening är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-05-24 och det finns flera verksamheter som är det i Norrbottens län.

Sedan 2007-05-03 så har Hietaniemi Bete Ekonomisk förening varit registrerat och sedan 2007-05-31 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hietaniemi Bete Ekonomisk förening och det finns fler verksamheter som är det i Övertorneå.

Vill man komma i kontakt med Hietaniemi Bete Ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Kyrkv. 13, 957 95, Hedenäset. Vi ni istället prata med Hietaniemi Bete Ekonomisk förening så kan ni göra det på .

Föreningen har som mål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att förvalta betesmarker kring Hedenäset och där bedriva en rationell och samordnad betesdrift av medlemmarnas ungdjur och får. Medlemmarna deltar genom tillsyn av djuren samt underhåll och skötsel av betesmarker och tillhörande anläggningar.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Emanuelsson, Hans Ture som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hannu, Ulf Frans Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandkvist, Gustav Håkan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Håkan Sandkvist ensam. .

Hietaniemi Bete Ekonomisk förening har 769616-5336 som sitt organisationsnummer.