Gränsälvs service

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Övertorneå och Gränsälvs service är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gränsälvs service är ett av dem. Statusen för Gränsälvs service är att Bolaget är aktivt.

Gränsälvs service är ett Enskild firma och skapades 2002-06-06. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Övertorneå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gränsälvs service ska trivas.

Gränsälvs service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-02. I Övertorneå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bilservice.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gränsälvs service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-02.

Idag är Gränsälvs service och det finns flera verksamheter som är det idag i Övertorneå.

Vill man komma i kontakt med Gränsälvs service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6757840.

.

De som är på något sätt har med Gränsälvs service är Jaako, Sami Tapani som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gränsälvs service har 780313-XXXX som sitt organisationsnummer.