Pello Träförädling Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Pello Träförädling Handelsbolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Övertorneå som är den kommunen där Pello Träförädling Handelsbolag finns. I Övertorneå så finns det många olika Handelsbolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Handelsbolag. Pello Träförädling Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Pello Träförädling Handelsbolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Pello Träförädling Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Väylänmukka 1053, 957 93, Pello men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Övertorneå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Pello Träförädling Handelsbolag har idag 916596-3407 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Pello Träförädling Handelsbolag

Träförädling.

I Pello Träförädling Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alanko, Eero Ilmari som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Tornberg, Johan Erik som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .