La Crapa Handelsbolag

Norrbottens län

Information

La Crapa Handelsbolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Övertorneå som är den kommunen där La Crapa Handelsbolag finns. I Övertorneå så finns det många olika Handelsbolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Handelsbolag. La Crapa Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket La Crapa Handelsbolag har haft sedan 1999-01-01. La Crapa Handelsbolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till La Crapa Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergmästareg. 10, 981 33, Kiruna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0980-13000.

Övertorneå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

La Crapa Handelsbolag har idag 969656-4633 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för La Crapa Handelsbolag

Restaurangverksamhet, pizzeria.

I La Crapa Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Chehab, Hassam Dib som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Chehab, Hassan Dib som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .