Övertorneå Gummiverkstad, Anna-Maria Brännström

Norrbottens län

Information

421005-XXXX är organisationsnummer för företaget Övertorneå Gummiverkstad, Anna-Maria Brännström. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Övertorneå Gummiverkstad, Anna-Maria Brännström är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Övertorneå som är den kommunen som Övertorneå Gummiverkstad, Anna-Maria Brännström finns i.

Övertorneå Gummiverkstad, Anna-Maria Brännström har varit registrerat sedan 1968-06-10 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Övertorneå Gummiverkstad, Anna-Maria Brännström så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Övertorneå Gummiverkstad, Anna-Maria Brännström är och det finns flera bolag i Övertorneå som också är .

Firmatecknare för Övertorneå Gummiverkstad, Anna-Maria Brännström är följande:

Vill ni komma i kontakt med Övertorneå Gummiverkstad, Anna-Maria Brännström så kan ni göra det på telefon genom 0927-10655 eller genom brev på följande adress:

Gummiverkstadsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Övertorneå Gummiverkstad, Anna-Maria Brännström och det är Brännström, Anna-Maria som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,