Tornedalens försäljningsmäklare

Norrbottens län

Information

Marknadsföring och försäljningsuppdrag åt i första hand företag lokaliserade i Norrbotten samt Finska Lappland. Uppdragen består av upprättande av marknadsplan, samt upprättande av återförsäljarnät och även försäljning av olika produkter såsom rosfria verktygslådor, hydrauloljetankar samt bränsletankar till lastbilar, aluminiumsläptillverkare av släpvagnar med totalvikt upp till 3.500 kg samt tillverkare av vacuumformade plastprodukter (vacuumformade släpvagnskåpor, vacuumformade takboxar samt vacuumformade skoterpulkor.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tornedalens försäljningsmäklare vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Övertorneå så är Tornedalens försäljningsmäklare en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Övertorneå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Övertorneå och i Norrbottens län. Redan 1996-07-25 så skapades Tornedalens försäljningsmäklare och verksamheten är har F-skattsedel Tornedalens försäljningsmäklare har haft det sedan 1996-01-01.

Tornedalens försäljningsmäklare är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

530414-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Övertorneå.

Just nu är Tornedalens försäljningsmäklare och det finns många verksamheter som är i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Tornedalens försäljningsmäklare så går det att nå dem via telefon på 0927-10954 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tornedalens försäljningsmäklare är Sturk, Nils Bertil som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .