Keskitalo Bil- och Skoterservice

Norrbottens län

Information

540317-XXXX är organisationsnummer för företaget Keskitalo Bil- och Skoterservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Keskitalo Bil- och Skoterservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Övertorneå som är den kommunen som Keskitalo Bil- och Skoterservice finns i.

Keskitalo Bil- och Skoterservice har varit registrerat sedan 1986-01-31 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Keskitalo Bil- och Skoterservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-20.

Keskitalo Bil- och Skoterservice är och det finns flera bolag i Övertorneå som också är .

Firmatecknare för Keskitalo Bil- och Skoterservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Keskitalo Bil- och Skoterservice så kan ni göra det på telefon genom 0927-42017 eller genom brev på följande adress:

Fordonsservice jämte snöskoterreparationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Keskitalo Bil- och Skoterservice och det är Keskitalo, Dan John Mikael som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,