Simu Nordic Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Simu Nordic Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Övertorneå här finns det många olika Aktiebolag. Simu Nordic Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Övertorneå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Simu Nordic Aktiebolag är momsregistrerat sedan1975-01-01 och har organisationsnummer 556189-2026.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0927-10097 alternativt besöka eller skicka post till Simu Nordic Aktiebolag på följande adress Matarengiv. 28, 957 31, Övertorneå.

Simu Nordic Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Simu Nordic Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Tollin, Jan Torsten som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av kläder samt därtill hörande tillbehör samt i övrigt därmed förenlig verksamhet.