Rottneby Bruk Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Rottneby Bruk Aktiebolag är ett av många företag som finns i Övertorneå. Det är nämligen den kommunen som Rottneby Bruk Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rottneby Bruk Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1978-02-15. Men sedan 1992-01-01 så har Rottneby Bruk Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Matarengiv. 15, 957 31, Övertorneå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rottneby Bruk Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Övertorneå arbetar för att företag som Rottneby Bruk Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rottneby Bruk Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att producera, försälja och distribuera energi, driva byggnads-, jordbruks-, skogsbruks-, trädgårds- och träindustriell verksamhet och driva därmed förenlig entreprenad-, åkeri-, konsult-, installations- och förvaltningsverksamhet, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och driva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rottneby Bruk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Styrman, Gösta Mikael.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rottneby Bruk Aktiebolag och det är följande personer, Styrman, Gösta Mikael som är född 1956 och har titeln VD, Styrman, Gösta Mikael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lillsebbas, Mats Gustav som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Heikkilä, Lars Johan som är född 1960 och har titeln Suppleant, Styrman, Paula Helena som är född 1959 och har titeln Suppleant, Skarle, Leif Gunnar som är född 1951 och har titeln Revisor.Öberg, Per Åke som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rottneby Bruk Aktiebolag är 556196-4551.