Kaarles Färg & Måleri Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva måleri, försäljning av tapeter, mattor, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kaarles Färg & Måleri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Övertorneå så är Kaarles Färg & Måleri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Övertorneå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Övertorneå och i Norrbottens län. Redan 1982-11-02 så skapades Kaarles Färg & Måleri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Kaarles Färg & Måleri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kaarles Färg & Måleri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1983-01-01

556221-6589 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Övertorneå.

Just nu är Kaarles Färg & Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Kaarles Färg & Måleri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0927-10514 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Jan Peter Mikael -Keränen, Ronny Adolf

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kaarles Färg & Måleri Aktiebolag är Johansson, Jan Peter Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Keränen, Ronny Adolf som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Keränen, Eva Annikka som är född 1955 och har titeln Suppleant, Luttu, Nils Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Övertorneå Revision AB som är född och har titeln Revisor, .