Sabilas Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Sabilas Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Övertorneå här finns det många olika Aktiebolag. Sabilas Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Övertorneå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Sabilas Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556236-5576.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0920-62449 alternativt besöka eller skicka post till Sabilas Aktiebolag på följande adress RIKSDALERVÄGEN 5, 974 51, Luleå.

Sabilas Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Sabilas Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Bucht, Bengt Rune Stefan som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Bucht, Sven Göte Gunnar som är född 1936 och har titeln Suppleant . , , . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi och data, transport, mekanisk tillverkningsindustri, jordbruk, skogsbruk, bergsbruk och handel i anslutning härtill, ävensom äga och förvalta fastigheter aktier och andra värdehandlingar med rätt för bolaget bedriva sin verksamhet genom delägarskap i andra företag, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.