Övertorneå Värmeverk Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Övertorneå Värmeverk Aktiebolag är ett företag som finns i Övertorneå. I Övertorneå Värmeverk Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stålnacke, Hans Gunnar som är född 1960 och har titeln Extern VD, Hannu, Ulf Frans Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Honkamaa, Arne Otto Erland som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Romvall, Alf Morgan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Björn Erik Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Riitta Anneli Kristiina som är född 1949 och har titeln SuppleantFilén, Agneta Kristina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Juntti, Kurt Evald som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lundbäck, Bengt Göran som är född 1946 och har titeln SuppleantÖhrn, Karl Olof som är född 1949 och har titeln RevisorJacobsson, Evy Ada Teresia som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantTöyrä, Tage Hjalmar som är född 1952 och har titeln LekmannarevisorAlanentalo, Kent Birger som är född 1952 och har titeln LekmannarevisorssuppleantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Övertorneå Värmeverk Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Övertorneå Värmeverk Aktiebolag på telefon 0927-77161.

Bolaget skall försälja, distribuera och producera värmeenergi inom tätorten Övertorneå.

Idag är Övertorneå Värmeverk Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Övertorneå Värmeverk Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Övertorneå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Övertorneå Värmeverk Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Övertorneå Värmeverk Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Övertorneå Värmeverk Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Romvall, Alf Morgan -Stålnacke, Hans Gunnar

Övertorneå Värmeverk Aktiebolag har 556241-9191 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.