Övertorneå Entreprenad Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Övertorneå Entreprenad Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Övertorneå som är den kommunen där Övertorneå Entreprenad Aktiebolag finns. I Övertorneå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Övertorneå Entreprenad Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Övertorneå Entreprenad Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Övertorneå Entreprenad Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Övertorneå Entreprenad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industrihuset 2, 957 32, Övertorneå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0927-10510.

Övertorneå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Övertorneå Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Övertorneå Entreprenad Aktiebolag har idag 556314-8708 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Juntti, Gunnar Leonard är den som för stunden ansvarar för Övertorneå Entreprenad Aktiebolag

Bolaget skall idka försäljning av transport och maskinarbeten, förädling och försäljning av grus och naturprodukter samt entreprenadverksamhet med bygg och markarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Övertorneå Entreprenad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Juntti, Gunnar Leonard som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Juntti, Karl Gottfrid som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Maaherra, Rolf Ingemar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sirviö, Bernt Gerhard som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Juntti, Jan Henrik som är född 1965 och har titeln Suppleant, Simu, Bernt Lennart som är född 1956 och har titeln SuppleantEnryd, Charles Harry som är född 1958 och har titeln Revisor, Erkheikki, Conny Olof som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.