Aktiebolaget Tornedalens Reser

Norrbottens län

Information

Aktiebolaget Tornedalens Reser är en verksamhet som finns i Övertorneå. I Aktiebolaget Tornedalens Reser finns det lite olika personer som är förknippade och det är Välimaa, Thomas Peter Sigvard som är född 1961 och har titeln VD, Välimaa, Thomas Peter Sigvard som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Välimaa, Svante Sigvard som är född 1942 och har titeln Suppleant, Niska, Paul Stefan som är född 1969 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Tornedalens Reser så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Tornedalens Reser på telefon 0927-10041.

Bolaget skall upprätta och förestå ett bokningskontor för resor, hotell eller konferenser, bolaget skall även anordna egna researrangemang samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Tornedalens Reser av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Tornedalens Reser är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Övertorneå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Tornedalens Reser innehar ej F-skattsedel och Aktiebolaget Tornedalens Reser är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Tornedalens Reser så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Välimaa, Svante Sigvard -Välimaa, Thomas Peter Sigvard

Aktiebolaget Tornedalens Reser har 556328-0550 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Norrbottens län.