Lövenblads Skogsmaskiner Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Övertorneå och Lövenblads Skogsmaskiner Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Lövenblads Skogsmaskiner Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lövenblads Skogsmaskiner Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lövenblads Skogsmaskiner Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-06-09. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Övertorneå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lövenblads Skogsmaskiner Aktiebolag ska trivas.

Lövenblads Skogsmaskiner Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Övertorneå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva skogskörslor och skogsavverkningar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lövenblads Skogsmaskiner Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Lövenblads Skogsmaskiner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Övertorneå.

Vill man komma i kontakt med Lövenblads Skogsmaskiner Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0927-77283.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lövenblads Skogsmaskiner Aktiebolag är Lövenblad, Bengt Anders Vilhelm som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lövenblad, Anna Elisabet som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lehto, Martin Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, Isaksson, Lars Tommy som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Lehto & Partner Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Lövenblads Skogsmaskiner Aktiebolag har 556363-2990 som sitt organisationsnummer.