Svanrek Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Svanrek Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Övertorneå som är den kommunen där Svanrek Aktiebolag finns. I Övertorneå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svanrek Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Svanrek Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Svanrek Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Svanstein 5180, 957 94, Övertorneå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0927-20086.

Övertorneå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Svanrek Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Svanrek Aktiebolag har idag 556394-9006 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Svanrek Aktiebolag

Bolaget skall bedriva skogsavverkning och entreprenad, handel med fastigheter, tomtrörelse, fastighetsrörelse, byggnadsrörelse, markberedningar, skogsvård och därmed förenlig verksamhet.

I Svanrek Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rova, Jan Sture som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Rova, Sten Linus Jan Johan som är född 1978 och har titeln Suppleant, Luttu, Nils Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Övertorneå Revision AB som är född och har titeln Revisor, .