Nordiska Miljöbygg Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556403-5060 är organisationsnummer för företaget Nordiska Miljöbygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordiska Miljöbygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Övertorneå som är den kommunen som Nordiska Miljöbygg Aktiebolag finns i.

Nordiska Miljöbygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-09-25 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordiska Miljöbygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Nordiska Miljöbygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Övertorneå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nordiska Miljöbygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nordiska Miljöbygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0927-50100 eller genom brev på följande adress:
V. Kuivakangas 450, 957 92, Övertorneå

Bolaget skall bedriva bygg- och anläggningsverksamhet samt konsulting inom dito, ägandet och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordiska Miljöbygg Aktiebolag och det är Toolanen, Thor Leif Roland som är född 1949 och har titeln VD, Toolanen, Thor Leif Roland som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Toolanen, Ulla-Maija som är född 1949 och har titeln Suppleant, Luttu, Nils Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Övertorneå Revision AB som är född och har titeln Revisor,