Armasjärvi Åkeri Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Armasjärvi Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Övertorneå. Det är nämligen den kommunen som Armasjärvi Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Armasjärvi Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Armasjärvi Åkeri Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1992-01-10. Men sedan 1992-01-01 så har Armasjärvi Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Armasjärvi 71, 957 91, Övertorneå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Armasjärvi Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5828509.

Övertorneå arbetar för att bolag som Armasjärvi Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Armasjärvi Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom gräv och schaktbranschen samt lantbruksbranschen. Person och godstransport inom taxibranschen. Bärodlingar samt med ovan nämnda verksamheter därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Armasjärvi Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Armasjärvi Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Pudas, Bengt Folke som är född 1959 och har titeln VD, Pudas, Bengt Folke som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Pudas, Päivi Hannele som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pudas, Markus Artur som är född 1990 och har titeln Suppleant, Luttu, Nils Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Övertorneå Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Armasjärvi Åkeri Aktiebolag är 556440-2724.