Kläfina AB

Norrbottens län

Information

Kläfina AB är ett av många företag som finns i Övertorneå. Det är nämligen den kommunen som Kläfina AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kläfina AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Kläfina AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1992-01-28. Men sedan 1992-01-01 så har Kläfina AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Alv. 27, 957 32, Övertorneå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kläfina AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0927-12022.

Övertorneå arbetar för att företag som Kläfina AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kläfina AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget ska idka maskinarbeten med traktor, klädhandel och skohandel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kläfina AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kläfina AB och det är följande personer, Estola, Bror Karl-Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Estola, Erik Anders som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Björn Lennart som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B Lundqvist & Partners Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kläfina AB är 556442-2714.