Hannus Lantbruks Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556479-0748 är organisationsnummer för företaget Hannus Lantbruks Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hannus Lantbruks Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Övertorneå som är den kommunen som Hannus Lantbruks Aktiebolag finns i.

Hannus Lantbruks Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-12-30 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hannus Lantbruks Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Hannus Lantbruks Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Övertorneå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hannus Lantbruks Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Hannus Lantbruks Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0927-31053 eller genom brev på följande adress:
Luppio 260, 957 91, Övertorneå

Bolaget skall bedriva lantbruksrörelse med mjölk- och köttproduktion, växtodling, skogs- och maskinarbeten samt grusförsäljning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hannus Lantbruks Aktiebolag och det är Hannu, Ulf Frans Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hannu, Pirkko Johanna som är född 1955 och har titeln Suppleant, Luttu, Nils Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Övertorneå Revision AB som är född och har titeln Revisor,