KPY Food AB

Norrbottens län

Information

KPY Food AB är ett av många verksamheter som finns i Övertorneå. Det är nämligen den kommunen som KPY Food AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

KPY Food AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-08-11.

KPY Food AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2005-03-14. Men sedan 2005-08-11 så har KPY Food AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tvistev. 4, 907 36, Umeå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KPY Food AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6942150.

Övertorneå arbetar för att verksamheter som KPY Food AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för KPY Food AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för KPY Food AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KPY Food AB och det är följande personer, Ylipää, Kurt Patrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman Lahti, Jens Inge Hampus som är född 1986 och har titeln Suppleant, Ylipää, Kurt Vilhelm som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lehto, Martin Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Lehto & Partner Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för KPY Food AB är 556677-8980.