N'light AB

Norrbottens län

Information

N'light AB är ett av många verksamheter som finns i Övertorneå. Det är nämligen den kommunen som N'light AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

N'light AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-01-11.

N'light AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2006-12-18. Men sedan 2007-01-11 så har N'light AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Backebov. 11 A, 429 34, Kullavik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på N'light AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3920183.

Övertorneå arbetar för att verksamheter som N'light AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för N'light AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Boalget skall bedriva verksamhet inom turism, innefattande hälsa, SPA, hotell, stugby, konferens, evenemang, aktiviteter inom sport- och hälsosektorn, naturupplevelser samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för N'light AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till N'light AB och det är följande personer, Wetterling, Ernst Robert som är född 1965 och har titeln Likvidator, Brännström, Eva Maria som är född 1961 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för N'light AB är 556718-0020.