Polcirkeln beg bildelar

Norrbottens län

Information

580320-XXXX är organisationsnummer för bolaget Polcirkeln beg bildelar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Polcirkeln beg bildelar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Övertorneå som är den kommunen som Polcirkeln beg bildelar finns i.

Polcirkeln beg bildelar har varit registrerat sedan 1982-08-20 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Polcirkeln beg bildelar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Polcirkeln beg bildelar är och det finns flera bolag i Övertorneå som också är .

Firmatecknare för Polcirkeln beg bildelar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Polcirkeln beg bildelar så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Inköp och försäljning av beg bilar, bildelar och järnskrot. Rep av bilar samt svetsning.

Det finns olika personer som har en koppling med Polcirkeln beg bildelar och det är Taavoniku, Hans Göte Gustav som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,