Matarengi Städservice

Norrbottens län

Information

Matarengi Städservice hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Övertorneå som är den kommunen där Matarengi Städservice finns. I Övertorneå så finns det många olika Enskild firma och i Norrbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. Matarengi Städservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Matarengi Städservice har haft sedan 1994-01-01. Matarengi Städservice har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Matarengi Städservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0927-77238.

Övertorneå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Matarengi Städservice har idag 591113-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Matarengi Städservice

Städning. Handel med hemslöjd, torkade blommor, blommor & presenter samt sömnad och data i mindre omfattning.

I Matarengi Städservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hietala, Arja Elisabet som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .